Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Ništa neće biti čudno i da vas 31.12. i 01.01. „cimaju“ vezano za posao. Ne možete vi pobjeći od obaveza niti se sakriti, nikako. A da ne pričamo o tome da ćete već od četvrtka biti u punom radnom fazonu, koliko god vas to smaralo i opterećivalo.

Ne vrijedi – postali ste suviše bitan i važan faktor u svom poslovnom okruženju. To ste negdje i priželjkivali, a ovo su, između ostalog, posljedice. Ni mira, a ni pravog odmora. Samo polako, tek ćete se vi naraditi. Čekajte samo da prođu praznici…

Ljubav. Voljena osoba i vi ste u potpunosti vezani jedno za drugo i tu nema šta posebno da se priča. Jedini problem trenutno leži u vašoj preemotivnoj i nerealnoj prirodi, satkanoj od mašte i snova kojoj realnost, jednostavno, nije dovoljna.

Partner vam trenutno uopšte nije u bajkovitom fazonu, a i vi biste mogli da aterirate i da uživate u onome što imate. A to što imate je dobro.

Slobodne Ribe, nekima od vas može pasti na pamet da u novogodišnjoj noći, pod blagim (ili manje blagim) dejstvom alkohola, napravite neku kombinaciju sa osobom koju ste tek upoznali ili čak sa prijateljem. Flert je ok, za više od toga – sačekajte.

Hrana. Koliko god u ovoj sedmici vi bili skroz naskroz izbalansirani, kada je ishrana u pitanju, ipak će vam okice zacakliti na bilo šta što je slatko, kremasto, sočno, čokoladno, voćno.

U prevodu – bježite torte, Ribe će vas u tri zalogaja smazati! I, da, još i ovo – manje alkohola u novogodišnjoj noći, može?

Novac. Finansijska situacija je u ovoj sedmici zadovoljavajuća.

Zdravlje. Bolovi u ramenima i vratnom dijelu kičme.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info