Rak: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Za vas je ovo sedmica sa obavezama, svidjelo vam se to ili ne. Ukoliko ne budu vezane za posao, biće za nešto drugo – naći će oni oko vas načina da vas uposle. Vi ćete kukati i govoriti da ste opterećeni i da ne možete više, ali suštinski će vam prijati da ste aktivni, zaposleni.

Kojim god poslom da se bavite – radićete do posljednjeg trenutka u 2019. godini, odahnuti dan ili dva i nastaviti punim tempom u 2020. godini Ono što je evidentno jeste da će se vaša energija i volja ipak pojačati.

Ljubav. Povredljivi ste i osjetljivi u ovoj sedmici i sve ćete primati k srcu – i ono što treba i ono što ne treba. Dva dana ćete biti super, dva dana ćete se duriti, dramiti ili šmrckati zato što ste neshvaćeni i što partner gleda samo sebe.

U suštini, svaki postupak (ili nepostupanje) od strane voljene osobe vi sada shvatate previše lično i dramatično. Ovo čudno raspoloženje vjerovatno će vas držati sve do pred kraj sedmice.

Slobodni, postoje odlične šanse da vam se jedna osoba približi i zainteresuje vas. Pustite nove ljude u svoj život i u ovoj sedmici se ne osvrćite preko ramena. Prošlost je otišla, nema je, ne treba vam.

Hrana. Prvo ćete reći da vam ne pada na pamet da išta posebno spremate za dane praznika. A onda ćete se baciti na posao, sve u fazonu – evo samo još ovo i ništa više!

Vi lično ćete kao ptičica štrpnuti povremeno poneki zalogaj – veće vam je zadovoljstvo da gledate kako u vašim đakonijama uživaju oni koje volite.

Novac. Nema većih poteškoća na ovom polju kod vas.

Zdravlje. Uglavnom dobro, ali sam kraj sedmice može donijeti tegobe sa stomakom starijim Rakovima ili virozu mlađima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info