Lav: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Budi odgovoran. Završi sve što imaš. Nemoj da kasniš. Poštuj autoritete. Budi realan i praktičan. Imaj korektan odnos sa kolegama iako su dosadni i smorovi za sve pare. Radi i ono što ti se dopada i još više ono što ti se ne dopada…

Pravila, pravila – gomila pravila od kojih će svakom, iole pravom Lavu, biti ne baš dobro. Ali sad vas niko ne pita da li vam se stvari dopadaju ili ne – sada se funkcioniše pod moranje. I negdje je to vama kristalno jasno. Iskoristite tih par prazničnih dana da se odmorite. Pa idemo ispočetka.

Ljubav. Možda odnos sa voljenom osobom ne pršti od varnica i veselja u posljednje vrijeme, ali vas dvoje ste tu jedno za drugo.

Da se podržite, da se razumijete, da se oslonite jedno na drugo i da se grijete u hladnim zimskim noćima. Možda ulazak u novu godinu nije bajkovit, ali ste pored osobe koju volite. I ona je tu, pored vas.

Slobodni, ima tu nekih dešavanja, nije baš da ste emotivno u potpunosti smrznuti, ali daleko je to od onoga što biste vi voljeli i željeli. Eto vama Marsa u polju ljubavi i zabave od trećeg januara – doći će neki da vas razbude iz tog zimskog sna i da vam zagriju krv…

Hrana. Nešto ste se pokunjili – ili se ne radujete nešto naročito praznicima ili ste pak svjesni da sa ishranom ne smijete pretjerivati pa se unaprijed pripremate da ćete morati da zaobiđete sve ono što najviše volite da klopate.

Smijete da se opustite samo malo, ali ipak neka zdravlje (ili dijeta) budu na prvom mjestu.

Novac. Očekivali ili ne očekivali, neke pare će vam stići u ovoj sedmici.

Zdravlje. Tu ste negdje, polovični. Niti ste dobro niti loše. Samo znate da morate da vodite računa o sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info