Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Imate osjećaj da mnogo toga zavisi od vas. I nimalo niste daleko od istine. Ova sedmica će biti onakva kakvu odredite – ukoliko odlučite da radite ili se bavite poslom koji ima prolaz u ovim prazničnim danima – profitiraćete.

Ukoliko pak odlučite da odmarate, tačno ćete to i uraditi – odmaraćete za sve pare. Biće vam onako kako vi namjestite i kako vama odgovara. Jedini je problem u tome što samo sebe imate i samo se na sebe možete osloniti. Na druge ne računajte – izgubili su se u nepoznatom pravcu.

Ljubav. Čak pet planeta je kod vas trenutno. U prevodu – vaš uticaj je sada izuzetno jak i, jednim velikim dijelom, od vas zavisi stanje vaših emotivnih relacija. To ne znači da vi možete da kontrolišete voljenu osobu i njeno ponašanje, ali od toga kako se postavite i reagujete zavisiće i u kom pravcu ćete voditi situaciju dalje.

Partner vas povremeno, tokom ove sedmice, može podbadati, dramiti, biti nervozan – na vama je da na to odreagujete na najbolji mogući način i smirite se. Naravno da možete, a osim toga – sve su to sitna „bockanja“ i nervoza druge strane.

Slobodni Jarčevi – startuju vas. Vi reagujte kako vam srcu drago.

Hrana. Vrijeme je za opuštanje, vrijeme je za one koje volite, vrijeme je za praznike. Samim tim – vrijeme je da i vi budete rasterećeniji i da više uživate, čak i u hrani.

Za vas nema bojazni ćete pretjerati: kao i uvijek umjereno i od svega pomalo.

Novac. Bolja finansijska situacija.

Zdravlje. Manji problemi sa kičmom, glavobolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info