Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Te sitne obaveze koje imate odradićete početkom sedmice i, praktično, vama je cijela sljedeća sedmica slobodna. Čak i ako u nekom trenutku budete morali da se pojavite na poslu, to će biti više forme radi, bez ikakvih konkretnih aktivnosti i poslovnih dešavanja.

Ovo ne važi za one koji su frilenseri, koji se bave programiranjem ili rade u sektoru usluga – vi ćete imati posla preko glave i uspjećete da uhvatite samo dan ili eventualno dva za odmor. Za vas je ovo dobra i plodonosna sedmica.

Ljubav. Voljena osoba i vi ste dobro i tako ćete i ostati. Jedna fina i mirna i stabilna sedmica je pred vama. Ako i bude nekih nervoznih momenata, oni se neće vezivati za vaš odnos već za trenutne, kratkotrajne okolnosti ili druge ljude.

I novogodišnja noć obećava jednu slatku atmosferu koja može biti začinjena i emocijama i strašću. Super vam je – uživajte i ni na šta ne mislite.

Slobodni, čak ni novogodišnja noć nije „operisana“ od ljubavnih mogućnosti. Vama se, prosto rečeno, sada daje na dlanu sve ono što je vezano za ljubav. Potrebno je samo da uzmete. I uživate, naravno.

Hrana. Kako god okrenuli, vama će u ovoj sedmici biti lijepo. I kada je sto krcat slanim i slatkim đakonijama i kada se uzme tek poneki zalogaj.

Hrana vam nije prioritetna sada. Osim možda slatkiša – nećete moći da zaobiđete nijednu tortu, nijedan kolač…

Novac. Djevice će zaraditi u ovoj sedmici. I to fino. Ili ćete pak dobiti isplatu za prethodno izvršen rad.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Postoji mogućnost za sitnije povrede, iz nemarnosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info