Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Posao će vas zvati, ali se vi baš i nećete odazivati. Naravno, šala… Ako ćemo pravo – one prave aktivnosti, koje se vezuju za posao, kod vas kreću tek kada završimo sa ovim prazničnim periodom – pa i nemate neke naročite razloge da se trudite.

Ukoliko baš budete morali da provedete dan ili dva na poslu u ovoj sedmici – oni će biti mirni, neaktivni, statični – i vjerovatno ćete ih prespavati. Iskoristite ovo vrijeme da neke sitne zaostale obaveze privedete kraju.

Ljubav. Ova sedmica može donijeti poboljšanje odnosa sa osobom koju volite, bez obzira na to što će povremeno biti tenzije. No, nervoza je sastavni dio praznika pa na taj dio ni ne treba obraćati naročitu pažnju.

Ono što je bitno jeste da i voljena osoba i vi sada želite da više vremena posvetite jedno drugom i da ćete se lakše uklapati u svemu što radite ili planirate.

Oni koji su slobodni, vama se emotivne prilike i neprilike otvaraju sa više strana. Mnogi od vas bi željeli da se konačno skrase i nisu nimalo loše šanse da se nešto tog tipa dogodi baš u ovoj sedmici. Pa da novu 2020. godinu započnete baš kako treba!

Hrana. Neće vam baš sve prijati od hrane – ni količinski, a ni što se svježine i ispravnosti namirnica tiče. Baš u novogodišnjoj noći možete pokvariti stomak ili opteretiti želudac.

Neadekvatna ishrana može vam donijeti problem u prazničnim danima.

Novac. Nećete vi nimalo loše proći finansijski u ovoj sedmici. Neke pare vam stižu, bili praznici ili ne.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, crijevima, sa žučnom kesom…

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info