Bik: Sedmični horoskop za period od 30.12.2019. do 05.01.2020.

0

Posao. Vi ćete vjerovatno raditi do posljednjeg momenta u 2019. godini i isto tako ćete se prvi pojaviti na poslu, odmah nakon praznika. Džaba što ste vi planirali da se više opustite i uzmete malo vremena za sebe – obaveze vas zovu, nadređeni vas cimaju, nema vama odmora u ovoj sedmici.

Doduše, te obaveze neće biti zahtjevne – očas posla ćete sve završavati, ali ćete ipak morati da budete prisutni. Može biti nekih sitnijih problema sa saradnicima, ali ništa zaista vrijedno pomena.

Ljubav. Sve do poslije praznika, partner će vas nervirati. Iritiraće vas što je tu kad vam ne treba, što nije tu kada vam je neophodan, što imate slabu komunikaciju kada je vama dosadno, što imate previše priče baš onda kada ste vi u gužvi…

Poslije praznika će se ova energija smiriti, postati bolja – više ćete se smijati zajedno, imati više aktivnosti i pozitive.

Slobodni, odličan period za zabavu, za društvenost, za kontakte sa suprotnim polom. Pojaviće se i neke nove osobe koje će vam biti zanimljive i sa kojima ćete imati lijepe i opuštene momente. Malo flertujte i mnogo uživajte.

Hrana. Kada ste vi u pitanju – sigurno je da će tokom novogodišnje noći trpeza biti bogata i da će biti svakojakih slanih i slatkih zanimacija i specijaliteta.

No, lično vama će se pravi apetit otvoriti tek u danima oko vikenda – tek tada ćete se istinski opustiti.

Novac. Opuštena situacija kada su finansije u pitanju.

Zdravlje. Umorni ste i iscrpljeni, samo je u tome problem. Naspavajte se što više, iskulirajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info