ZARA: Ove zimske pantalone su fantastične (a sada su na sniženju)

0

Iako suknje i haljine veoma rado nosimo tokom svih sezona, činjenica je da tokom zime nešto češće nosimo i pantalone. A kako bismo i ove zime izgledale fantastično, pobrinuo se omiljeni španski modni brend – ZARA. Sljedećih pet modela pantalona pomoći će vam da dobijete moderan i upečatljiv stajling, a trenutno su na sniženju.

Zimske kilote


Obično smo navikle da ovaj model pantalona nosimo tokom toplijih sezona (prvenstveno tokom proljeća ili ljeta), ali ove zime nema zime sa ZARA kilotama koje su skrojene od toplijih materijala. Štaviše, ovo je model pantalona koji tako lako i dobro možete iskombinovati sa raznim modelima čizama (naravno, čizme će ići ispod nogavica) i dobiti veoma moderan i šik stajling. Cijena? 39.95 KM.

Pantalone sa visokim strukom


Bilo ljeto ili zima, pantalone sa visokim strukom jedna su od najboljih opcija za nešto niže dame. One vam mogu pomoći da vizuelno izgledate više pa čak i malo vitkije, a veoma su jednostavne za stilizovanje. Ove zimske sezone birajte ZARA pantalone sa visokim strukom u nekoj od toplijih nijansi, jer će vam razvedriti i najtmurniji zimski dan. Cijena? 19.95 KM.

Kargo pantalone


Sigurno znate za one muške bermude sa stotinu džepova (dobro, pretjerujemo malo), a koje se zovu kargo bermude? Da, nemaju baš dobru reputaciju, ali ove zimske sezone, možete birati ZARA kargo pantalone koje su sasvim druga priča – one su elegantne i udobne, imaju dva džepa na nogavicama (sa strana), a čija je funkcija čisto dekorativna. Odlične su za sve neformalne prilike, mada nećete pogriješiti ni ako odučite da ih nosite u formalnim situacijama. Cijena? 19.95 KM.

Pepito dezen


Tokom određenih sezona, u prvi plan nam izbijaju i određeni dezeni, a ove zimske sezone (kao što je bio slučaj i ranijih zimskih sezona), pepito dezen je jedan od najpopularnijih. Možete ga pronaći na raznim modelima garderobe – od kaputa do suknji – a jedan od njih su i pantalone. One vam mogu pomoći da osvježite svakodnevni stajling, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe (doduše, najbolje je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran). Cijena? 25.95 KM.

Kožne pantalone


Tokom zimske sezone, kožne pantalone i kožne helanke komadi su garderobe koje veoma rado nosimo, a izuzetak nije ni ova zima. Ove ZARA pantalone od vještačke kože možete nositi u svim neformalnim prilikama, a sigurno će vašu svakodnevnu kombinaciju podići na jedan viši nivo. Cijena? 39.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info