Siguran dom i kad niste tu!

0

Budite bez briga uz m:tel Smart Home, usluge koja vam omogućava da svoju kuću učinite pametnom po cijeni od samo 5,99 KM mjesečno!

„Želim da i kada sam van kuće, na poslu ili na putu, imam kontrolu nad stvarima koje mogu da se dese u mom odsustvu, kako bih mogao da reagujem na vrijeme. To bi mi zaista olakšalo život“, riječi su korisnika koji je na prodajno mjesto kompanije m:tel u Banjaluci došao da potpiše ugovor za uslugu m:tel Smart Home.   

Upravo je Smart Home još jedan od načina kako modernu tehnologiju možemo prilagoditi svojim potrebama i učiniti svoj dom bezbjednijim, a kompanija m:tel, za samo 5,99 KM mjesečno, nudi pregršt mogućnosti koje možete da koristite kako biste svoj dom učinili pametnim.

Otputovali ste? Imate mnogo obaveza van kuće? Brinete se da niste isključili peglu? Ili želite pogledati šta radi vaš kućni ljubimac dok vas nema… Rješenje vaših briga je upravo usluga koja vam omogućava da pratite uživo sve što se dešava u vašem stanu ili kući kada niste tu. m:tel Smart Home nudi mogućnost da u ’realnom vremenu’ pratite kameru za video-nadzor u vašem domu. To znači da uvijek i sa bilo kojeg mjesta možete vidjeti šta se dešava u vašoj kući. Live praćenje dešavanja u kući omogućeno je na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, a putem jednostavne aplikacije koju možete preuzeti na zvaničnim m:tel kanalima – na Play Store-u i App Store-u. 

Svakako, pored praćenja putem kamere, omogućene su vam i funkcionalnosti poput notifikacija koje aktiviraju neki od senzora za pokrete u kući, kako biste znali da li ste zatvorili prozor ili vrata, kao i senzorno praćenje pokreta, vode ili dima, što vaš dom čini sigurnijim.

Smart Home ima i opciju pametne utičnice, pomoću kojih možete kontrolisati paljenje ili gašenje električnih uređaja daljinski, uz pomoć mobilnog telefona ili web aplikacije. Pomoću ovakve utičnice možete npr. da upalite svjetlo ili da uključite grijanje prije nego što dođete kući, kako biste ušli u topao dom. 

Da biste postali korisnik ove usluge, potrebno je samo da imate pristup internetu, odnosno da koristite m:tel kućni internet samostalno ili u paketu sa više usluga. Paket opreme koja vam je potrebna za instalaciju svih navedenih ‘pametnih mogućnosti’ iznosi već od 99 KM.

Za više informacija pozovite 0800 50 000  ili posjetite m:tel sajt.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info