Večeras: Mlad Mjesec i djelimično pomračenje Sunca u znaku Jarca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Pomračenje Sunca se dešava na 4. stepenu Jarca, u konjukciji sa Jupiterom i trigonu sa Uranom, što i nije toliko loše pa možemo reći da je jedno od srećnijih pomračenja (koliko pomračenje može biti srećno).

Stelijum u Jarcu daje nam, uz mlad Mjesec, vrlo bitne događaje. Kako je i Jupiter u sve to uključen, biće sigurno pretjerivanja u svakom smislu pa i finansijskim troškovima, dok pojedine osobe mogu pretjerano jesti, vježbati ili šta god da rade – Jupiter to uvećava, kako dobro tako i manje dobro.

Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete ako sada niste u stanju da ih sprovedete u djelo. Ovo pomračenje Sunca, kod pojedinih osoba, može preokrenuti život iz temelja i može se osjećati od 4 sedmice do 6 mjeseci. Bitno je da dobro razmislite šta želite, a uz pomoć Jupitera možete uraditi dosta toga i čak prevazići svoje mogućnosti.

Vrlo svrsishodno je sada da se konsultujete ili idete na neka predavanja koja vam mogu pomoći oko budućnosti – u osnivanju nekih novih poslova ili radnih grupa. Za vrijeme ovog pomračenja, uz stelijum planeta i pozitivni aspekt sa Uranom iz Bika, siguran je uspjeh štogod započnete raditi – ishod može biti iznenađujuće dobar.

Moguće je da se malo i pomjeri ishod, jer kada je Jarac u pitanju, uvijek može malo da se uspori ili zakoči uspjeh. Ništa ne brinite: ako se i to desi, uspjeh je zagarantovan.

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znaci koji imaju neke planete od 0 do 9 stepena bilo kog znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobijati uvidi, a u ovom periodu je posebno dobro meditirati. Mnoge osobe, koje nisu mogle da ostave neki porok, sada bi trebalo to da urade i istraju u odluci. Svakako da sada trebamo imati mjeru i balans u svemu.

Evo šta ovaj mladi Mjesec i djelimično pomračenje Sunca donose svakom znaku horoskopa.

Ovan


Kod vas se dešava u vašem polju karijere pa je dobar momenat za nove planove i ciljeve i, generalno, karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju. Kako je ovo pomračenje u trigonu sa Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje, onda možete da računate da će u narednih šest mjeseci biti dosta novca.

Bik


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašoj devetoj kući pa se potrudite da pokrenete neku novu filozofiju, duhovnost, nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje. Pokreće vas mašta, neka nova učenja, avantura koja vas udaljava od svakodnevnice. Uz pozitivan aspekt sa pomračenjem, vi dobijate novo buđenje, intuiciju, prosvjetljenje i pravac za neki novi životni put.

Blizanci


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju i tuđi novac pa vas tu čeka prijatno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost. Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo i/ili kredit. Kako je pozitivan Uran iz vaše dvaneste kuće, onda su vam naglašeni mir i samospoznaja.

Rak


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, što vam može donijeti neke nove ugovore, pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima. Pojedini Rakovi, ako imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno, trebalo bi da se zapitaju koliko oni u njega ulažu. Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

Lav


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem šestom polju, a što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao odnosno kako će i šta raditi. Uz neke reorganizacije i postavke, u poslu možete postići mnogo više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja, što će vam sada biti naglašeno. Lavovi koji nisu imali posao sada, u ovom periodu, mogli bi da ga dobiju.

Djevica


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem petom polju, što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, djeci, zabavi, poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a prije toga potrebno je da otvorite svoje srce i poželite želje. Mnoge Djevice bi sada trebalo da se zapitaju da li one žive i rade ono što ih istinski raduje i ono što vole. Pojedine Djevice mogu, sa svojim partnerom, planirati bebu. Svakako neočekivana sreća je uz vas.

Vaga


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem četvrtom polju, što vam donosi sreću u porodičnom krugu i razna pitanja o vašim precima, intimnostima, roditeljima. Sada je pravo vrijeme da se uradi reorganizacija i isplanira šta treba u budućnosti da radite. Mnoge Vage sada mogu biti dosta ranjive. Svakako vam je naglašena materijalna podrška, bilo od roditelja ili da podignete kredit.

Škorpija


Kod vas je ovo pomračenje Sunca u vašem trećem polju koje vam može donijeti neka nova učenja, lijepa i skladna druženja sa okolinom. Naglašeno je mnogo srećnije mentalno ispoljavanje sa drugim osobama, rodbinom, komšilukom. Neočekivana sreća je svakako naglašena i kroz nova poznanstva, bila ona poslovna ili lična.

Strijelac


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem drugom polju novca pa na tom polju možete imati sreće. Svakako da je to novac stečen vašim trudom. Mnogi Strijelci sada mogu pokrenuti nešto novo i razmišljati o realnim finansijskom ciljevima. Iznenadni pomak, na radnom mjestu, može se dešavati u narednih šest mjeseci.

Jarac


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem ličnom polju pa možete tu biti srećni. Mnogi Jarčevi mogu da promijene svoj fizički izgled ili mentalno ponašanje prema svom partneru. Sada je povoljno da ostavite utisak na druge ljude i ojačate samopouzdanje te da budete jedinstveni. Svakako da će vam ovaj Jupiter dati pojačan optimizam, a Uran nagraditi iznenadnom srećom.

Vodolija


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem dvanaestom polju, što vam daje mentalnu i duhovnu stabilizaciju. Mnoge Vodolije se sada mogu povući i osamiti kako bi pronašle unutrašnji mir. Duboka intuicija i neki uvidi sada mogu da vam otvore neki novi i srećniji životni put. Pojedine Vodolije mogu da čuvaju svoju sreću od javnosti.

Ribe


Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem jedanaestom polju, što je vezano za želje, nadanja, planove, ciljeve, ljubav koju primate. Mnoge Ribe trebalo bi da imaju svijest o grupama, udruživanjima, kada je uspjeh u pitanju. Moguće je da vam se iznenada ispuni neki cilj koji očekujete pa vas to može radovati. Svakako da vas na nekom životnom polju očekuje sreća.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info