Pokloni za dugogodišnje prijateljstvo

0

Kompanija m:tel vrijednim poklonima obradovala svoje dugogodišnje korisnike

Da se u kompaniji m:tel nagrađuju vjernost i povjerenje, dokaz su i vrijedne nagrade koje je ova kompanija na završetku godine poklonila svojim dugogodišnjim korisnicima.

U sezoni darivanja, 26. decembra ove godine, generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, prigodnim poklonima nagradio je korisnike koji su među prvima počeli koristiti m:tel usluge mobilne telefonije, interneta i televizije.

Pozdravljajući prisutne u poslovnoj zgradi kompanije, gdje je upriličen prijem dugogodišnjih korisnika usluga, generalni direktor Marko Lopičić osvrnuo se na same početke postojanja i razvoj kompanije: „Još u prošlom veku – 1999. godine smo započeli sa pružanjem usluga mobilne telefonije, trudeći se da naši korisnici imaju sve mogućnosti koje donose moderne tehnologije. Investiranje u infrastrukturu i širenje usluga kompanije nastavljeno je i nakon privatizacije, koja još od 2006. godine predstavlja najznačajniju i najveću  stranu investiciju u BiH. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo do sada u razvoj pristupne mreže i optičke infrastrukture uložili 1,4 milijarde KM. Međutim, svega toga ne bi bilo da nema naših vernih korisnika, jer investiranje u mrežu koju niko ne koristi nema nikakvog smisla. Zato, iz današnje perspektive, zaista možemo biti ponosni, jer to znači da nam korisnici poklanjaju poverenje već 20 godina“. Na kraju svog obraćanja, gospodin Lopičić je svima poželio srećne predstojeće praznike.

Prvi korisnik upisan u bazu mobilne telefonije Telekoma Srpske je g. Milorad Dodik, koji zbog ranije preuzetih obaveza nije mogao prisustvovati ovom događaju, a među prvim korisnicima mobilne telefonije je i g. Duško Jakšić, penzioner iz Banjaluke, kojem je ovom prilikom g. Lopičić uručio poklon za dugogodišnje prijateljstvo. 

G. Vladimir Iveljić iz Prijedora jedan je od prvih korisnika m:tel internet usluga, a poklon je u  njegovo ime primio njegov sin Ognjen.

Takođe, događaju je prisustvovao i najstariji korisnik ‘najmlađe’ usluge kompanije m:tel – IPTV-ja g. Goran Plavšić iz Banjaluke, koji je takođe nagrađen prigodnim poklonom, jer je prepoznao kvalitet ove usluge od samog početka.

Kompanija m:tel će i u budućnosti znati da cijeni i nagrađuje povjerenje i njeguje dugogodišnja prijateljstva sa svojim vjernim korisnicima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info