Šta obući za Novu: Mala crna haljina

0

Ostalo je još malo vremena do najluđe noći u godini i sigurne smo da već birate šta ćete obući. Kako bismo vam malo olakšale sam odabir, donosimo prijedlog koji će vas oduševiti.


Mala crna haljina je komad garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama, a jedna od njih je i najluđa noć. Ona vam može pomoći da dobijete fantastičan stajling, sve u zavisnosti od modela koji birate.

Dekoltirani modeli sigurno su odlična opcija, ali jednako privlačno i seksi izdanje možete dobiti i sa malom crnom haljinom koja nije dekoltirana.

Strateški postavljeni detalji, na haljini bez dekoltea, sasvim dovoljno otkrivaju, ali i prekrivaju. Čipka je veoma nježan i prilvačan materijal pa je ona i najbolji izbor da bi se ovo postiglo. Birajte dužinu do koljena, jer je ona najbolji izbor u svečanim prilikama.

Što se tiče nakita, par narukvica i duže naušnice biće sasvim dovoljne. Uz ovu kombinaciju najbolje se slažu štikle, bilo da su u pitanju sandale ili klasični modeli. Možete birati crne (odlično će se slagati sa haljinom), ali fantastičan efekat dobićete ako se odlučite za modele koji su u boji zlata ili srebra.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info