H&M: 5 najmodernijih modela obuće za ovu zimu

0

Kako biste i ove zime imale veoma privlačan i moderan stajling, to možete postići i pomoću određenih modela obuće. Upravo za to se pobrinuo najpoznatiji švedski modni brend, H&M, a mi vam donosimo trenutno pet najmodernijih modela obuće ove zime.

Čizme preko koljena


Već par sezona, čizme preko koljena model su obuće koji je veoma popularan i koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ista situacija je i ove zime, a ove H&M čizme preko koljena možete nositi gotovo u svim prilikama. Imajući u vidu da je u pitanju efekat krokodilske kože, one vam mogu pomoći da dobijete i pomalo glamurozan stajling (naravno, sve u zavisnosti od ostatka kombinacije).

Dezenirane gležnjerice


Gležnjerice su veoma popularne tokom svih sezona (da, postoje modeli koji se nose i ljeti), a ove zimske sezone, bar kada je riječ o H&M-u, jedan od najmodernijih modela popularnih čizmica su dezenirane gležnjerice i to ne bilo koje već modeli koji su ukrašeni dezenom zmijske kože. Imajući u vidu kako je u pitanju jedan od trenutno najpopularnijih dezena iz životinjskog svijeta, ove gležnjerice mogu vam pomoći da dobijete i veoma moderan, trendi i upečatljiv stajling.

Bajkerice


Moto čizmice ili bajkerice idealne su kada želite da dobijete urbani stajling. Veoma lako ih možete dodati kožnim helankama i farmericama, a odlična su opcija u svim neformalnim prilikama. Pored toga, pomoći će vam i da dobijete stajling moderne modne buntovnice.

Čizme do koljena


Vanvremenski klasik, a možete ih kombinovati s čim god poželite: sa suknjama, haljinama, pantalonama… Ma, idealne su baš u svim kombinacijama i njihova popularnost je neupitna tokom svake zimske sezone. Ove zime birajte modele koji su u nekoj od zemljanih boja, a topla nijansa smeđe svakako je jedna od najljepših i najboljih opcija – jednako je neutralna kao crna, a mnogo je privlačnija i upečatljivija od nje.

Gležnjerice na pertlanje


Veoma praktične i funkcionalne, gležnjerice na pertlanje podsjećaju na klasične modele cipela koje imaju pertle, ali su mnogo modernije te vam mogu pomoći da svaku kombinaciju podignete na jedan viši nivo. Odlične su za kombovanje sa svim komadima garderobe, a mogu vam pomoći da dobijete veoma elegantan i privlačan stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info