Šta obući sutra: 24.12.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Iako su vani niže temperatute, haljina je komad garderobe kojem sigurno nećemo odoljeti pa je upravo ona i prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra. Naravno, apsolutno je bitno da to bude haljina dugih rukava, a model koji možete birati je popularna džemper haljina. Veoma fuknkcionalna i praktična, možete je nositi u mnogobrojnim prilikama, od posla do večernjih izlazaka.

Ukoliko se odlučite za nešto kraći model džemper haljine, onda je najbolje da je kombinujete sa čizmama preko koljena. Ovo je veoma popularna kombinacija, uvijek izgleda moderno i privlačno, a vama omogućuje da vam bude udobno i pri niskim temperaturama. Naravno, uvijek možete birati i čizme do koljena, ali u tom slučaju nikako ne smijete zaboraviti na čarape (primjera radi, grilonke su odlična opcija).

Komadi garderobe u neutralnim nijansama odličan su izbor u svim formalnim prilikama, mada nećete pogriješiti ni ako ih nosite u nešto opuštenijim prigodama. Bijela haljina sigurno će vam osvježiti stajling, a u kombinaciji sa crnim čizmama dobijate klasični kolor bloking (kombinovanje kontrastnih boja), što je veoma moderan način da dobijete stajling koji će biti primijećen.

Na kraju, imajući u vidu da je vani hladno, dodajte i kaput. Preporučujemo teddy kaput, koji je prošle zime bio apsolutni hit, a jednako je moderan, poželjan i popularan i ove sezone. Riječ je o kaputu koji je napravljen od veoma mekanog materijala koji podsjeća na plišanog medvjedića pa je otud i dobio naziv. Boja? Još jedna neutralna, u ovom slučaju smeđa, koja je tako topla i odlično se slaže sa bijelom i crnom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info