Nove m:tel roming tarifne opcije

0

Surfujte bez ograničenja i kad ste na putovanju

Period kada nam stižu praznici i kada se mnogi spremaju na novogodišnja putovanja je pravo vrijeme da se podsjetimo da i kada ste u inostranstvu možete biti on line i uživati u internet komunikaciji, šerovanju fotografija, koristiti Google mape i sve one aplikacije na koje ste navikli zahvaljujući m:tel roming tarifnim opcijama.

Nove i postojeće m:tel tarifne opcije vam omogućavaju da u velikom broju zemalja budete on line kada god vam je to potrebno bez dodatnih troškova, ograničenja i iznenađenja na računu. 

Pored postojećih tarifnih opcija za Srbiju i Crnu Goru, te tarifnih opcija koje vam omogućavaju da uživate u mobilnom internetu T-mobile grupe „Net roming T-Mobile,NET SLO Telekom“, „Net Turkcell Turska“, sada korisnici m:tel-a mogu uživati i uz „Net roming Vodafone“ u okviru Vodafone grupe.

Detaljnu listu tarifnih opcija i zemalja u kojima možete koristiti tarifne opcije za roming internet potražite na m:tel sajtu, a ove tarifne opcije jednostavno možete aktivirati putem m:go BiH aplikacije ili pozivom servisa Moj meni *100#.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info