Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Venera vam olakšava i donosi sreću, čupajući vas uvijek u posljednjem trenutku iz raznih zamršenih poslovnih situacija. Mars vas „bode“ da ulažete snagu, da radite, da ste maksimalno posvećeni, da „kidate“.

Neprijatelji vam čuče iza leđa i rovare. Neka, to im je posao – bitno je da vam ne mogu ništa. Dokle god vi idete srcem naprijed i ne osvrćete se – šta vas briga šta konkurencija mulja. Jedini ozbiljan neprijatelj kojeg imate trenutno ste vi sami. Ne uvlačite sebe u mračno raspoloženje, nemate razloga.

Ljubav. Venera je ušla u vaš znak i vi biste sada da vam bude lijepo i da uživate. Kvari vam posao to što vam se partner pomračio (Sunce predstavlja vaše partnere) i to tamo negdje, vama iza leđa u vašem polju podsvijesti.

Šta sad pa to znači? Otprilike, znači da vas vaše voljeno biće sada i ne interesuje. Vi gledate sebe, a druga strana neka se snalazi. Opustite se sa društvom, sa svojim prijateljima, a partner neka se pridruži, ako hoće.

Slobodni, ta ista Venera tjera vas da trepćete okicama, da flertujete, ali vas tjera i da čas hoćete da se družite, a čas da ljubavišete. Odlučite se šta zapravo želite.

Hrana. Venera je kod vas, a gdje je ona – tu je sve slatko. Dobro i vi ste slatki, to nije sporno uopšte.

Postoji bojazan da ovih dana ne zasladite sebi život previše – uživajte, ali naučite i da stanete. Naravno, baš onda kada je najslađe.

Novac. Pare trče ka vama, a onda kada dotrče – onda vam pobjegnu. Šuplje vam ruke, Vodolije – trošadžije.

Zdravlje. Kod hroničnih bolesnika, naročito onih koji imaju tegobe sa kičmom, zglobovima – pojačane tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info