Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Sve vezano za posao funkcioniše dobro. A čak i u momentima kada nešto „škripi“ ili kada ima zastoja i/ili stresa, vas to ne dotiče posebno. Riješite ono što se može i idete dalje. Ako nešto ne može – pa dobro, šta sad – naći ćete neki drugi put, zaobilaznicu, novo rješenje.

Bitno je da ste vi u odličnom raspoloženju, a kada ste takvi – ma ima da može i ono što ne može! Imate odlične ideje kojima možete znatno unaprijediti svoje poslovanje. Pustite mašti na volju i neka vas dobra energija nosi!

Ljubav. Vi ste sada bolje nego ranije – ulazak vaše vladarke, Venere, u polje zabave i provoda donio vam je potrebu da se opustite, rasteretite i skrenete misli sa dosadne svakodnevnice.

U suštini, vama je sada potrebna zabava, a partnera kao da to baš i ne interesuje mnogo. On je okrenut nekim svojim obavezama i malo je vjerovatno da će moći da vas prati u vašim „pohodima“. Šta da se radi – ne dižite graju oko toga, nema potrebe.

Slobodni, kod vas će biti mnogo dešavanja, mnogo smijeha i dobrog raspoloženja. Naravno i flertovanja – onoga što vi najviše volite. Uživajte, opustite se i lijepo se provodite.

Hrana. Opustili ste se više nego što biste smjeli i to vam je negdje jasno, koliko god to izbjegavali da priznate sebi.

U ovoj sedmici možete, doduše sa nešto više truda, ostvariti neki klimav balans. Iskušenja vas jako mame, vaše je da pokušate da se oduprete.

Novac. Na svu sreću pa su prilivi stabilni, jer se ovih dana igrate novcem. Ako se već igrate, igrajte igre na sreću!

Zdravlje. Malo vas jure virusi, a vi uspješno bježite. No, starije mogu stići problemi sa pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info