Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Poslovni segment vam donosi red stresa, red posvećenosti i odgovornosti. Napašće vas obaveze sa svih strana, napašće vas promjene u dogovorima u posljednjem trenutku. Trčaćete tamo – ovamo, ali ćete uspijevati da se snađete.

Vi jeste u ovoj sedmici vrlo korektni i usmjereni na svoj posao, ali ima sa strane mnogo distrakcija koje će vam oduzimati i vrijeme i pažnju. No, bitno je da će se sve ovo isplatiti. Sve ono što sada započnete i pokrenete, imaće veliku važnost za vašu poslovnu budućnost.

Ljubav. Nekako se čini da vi u ovoj sedmici ne dajete pet para za to što voljena osoba priča ili želi. Vi ste usmjereni na sebe i na ono što je vama važno, a partneru ako se sviđa – super, a ako mu se ne sviđa – nek se snađe sam. Ako uspijete da uhvatite vremena, biće nekih finih zajedničkih trenutaka. Kratko, ali slatko.

Slobodni, vama je baš fino. Uživate u lijepim i lakim kontaktima sa suprotnim polom, flertujete na tri strane odjednom, dobro se provodite i zabavljate.

Sa svih strana vas vrebaju emotivne prilike – vi se svakako nećete baš mnogo buniti zbog toga…

Hrana. Mlad Mjesec u polju koje se, između ostalog, vezuje i za način ishrane, jeste dobar momenat da shvatite koliko i gdje griješite i pokušate da okrenete novi list i ovo ispravite.

Nije problem u višku kilograma, već u vašem zdravlju i u tome kako se osjećate.

Novac. Potrošićete više nego što ste planirali, ali su prilivi ipak dosta redovni.

Zdravlje. Manji problemi sa grlom i disajnim putevima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info