Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Vi ste super, kada je posao u pitanju, vrlo konkretni i odgovorni i sve tako nešto fino i kako treba. Ono što vam smeta jeste što se non stop dešavaju neke situacije koje vam odvlače pažnju. Samo vam „upadaju“ neki ljudi, njihovi zahtjevi, promjene mišljenja, traže od vas i ono što možete i ono što ne možete.

Prosto rečeno, distrakcija da biste funkcionisali mirno i dobro ima, ali te distrakcije neće uticati na vaše krajnje rezultate. A oni su više nego dobri. Neka ponuda ili važna informacija vam ide tokom ove sedmice.

Ljubav. Partner je malo nervozan i nestabilan, mijenja mišljenje, riječi i postupke svaki čas, ali vi djelujete kao da vas to posebno ne dotiče. U stvari, možda vam i smetaju neke stvari, ali nemate namjeru da “dižete buku” oko toga. Stoički ćutite i smješkate se i puštate da se nemiri slegnu i sve se vrati u normalu.

Dakle, da li će biti nekih problema u vašim emotivnim relacijama? Neće. Ono što biste mogli – pustite da vas voljena osoba malo pokrene, mnogo ste se učaurili.

Slobodni, sve tako neke fine komunikacijice, zanimljive pa slatke i simpatične. A i malo neobaveznih i finih zabavljanja. Nije vam loše, nimalo.

Hrana. Nije problem u tome što trenutno baš i nemate kontrolu – jasno vam je da svaki čas mjerkate šta ćete pojesti – problem je u tome što se slabo krećete pa se osjećate teško.

Ukoliko već niste do sada, pravi je trenutak da se pokrenete i uradite nešto za sebe.

Novac. Može vam doći neki novac koji ste davnih dana zaradili, a nije vam isplaćen.

Zdravlje. Sve vezano za kičmu, zglobove, koljena. Škripite na sve strane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info