Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Završili ste jedan ogroman dio posla, ali i u ovoj sedmici vas očekuje ozbiljan zadatak. Polako se stvari privode kraju, jer evo – još malo pa smo na izlasku iz 2019. godine, a to vama donosi svođenje računa, borbu sa dokumentacijom i završavanje sa zaostalim obavezama.

Da će biti naporno – hoće. Isto tako, da će biti uspješno – ma naravno da hoće. Sve ćete vi uspjeti da uspješno riješite do kraja radne sedmice. U ovim danima ćete dobiti i neke vrlo interesantne informacije – saslušajte i razmislite o prilici koja vam se nudi.

Ljubav. Želja za ljubavnom stabilnošću i sigurnošću je sada jako naglašena. Koliko god da potvrda dobijate od partnera, sada vam to jednostavno nije dovoljno.

Konstantno vam se čini da nešto fali, da nešto nije baš onako kako biste vi željeli, da nešto smeta. Jedino što trenutno zaista smeta jeste vaša nesigurnost, a i ona je potpuno neopravdana.

Slobodni, vi imate baš lijepih emotivnih prilika i do sada, a i u ovoj sedmici će se javiti neke nove. Jedan zanimljiv kontakt vam istinski može skrenuti pažnju i učiniti da živnete i da sa radošću iščekujete nastavak komunikacije. Uživajte u flertovanju, kad vam se već može.

Hrana. Vaši apetiti uvijek zavise od toga kako ste raspoloženi. A u ovoj sedmici oscilacije jesu naglašene pa je teško odrediti na koju ćete vi stranu – da li ćete pretjerati u jelu ili u nejelu.

Ono što bi bilo dobro po vas jeste da se potrudite da imate redovne obroke.

Novac. Stabilna finansijska situacija. Manji trošak na početku sedmice, ali ništa toliko strašno.

Zdravlje. Oscilacije pritiska kod starijih Riba. Mlađi – glavobolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info