Rak: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Ne bi se moglo reći da ćete kroz ovu sedmicu proći opušteno. Cimaće vas na sto strana, trčaćete i jurićete i rasipaćete trud i energiju. No, ako ništa drugo, sa ovom sedmicom završavate sve. U posljednjem trenutku, naravno.

Sva bitna papirologija, svi dogovori, sve obaveze privešće se kraju do završetka radne sedmice. Ako je bilo zaostataka – i oni će sada biti riješeni. Popravlja se atmosfera  u vašem radnom i kolegijalnom okruženju.

Ljubav. Zajedno sa mladim Mjesecom i pomračenjem Sunca u vašem polju partnerstava – i vi ulazite u potpuno novu fazu u emotivnim relacijama.

Vrijeme je da se stvari uozbilje i konkretizuju – što treba da se odvoji krenuće ka razjedinjenju, što treba da se spoji – lijepiće se sve brže i brže. No, sedmica pred vama je, generalno gledano, dobra u emotivnim partnerstvima. Uglavnom sve ide onako kako vama odgovara.

Slobodni, ni vas ne može da zaobiđe ozbiljnost – ako pokrećete nešto novo (a ima velikih šansi za to) – to će biti vrlo jake i stabilne ljubavne priče koje će vam donijeti emotivnu sigurnost.

Hrana. Svaki mlad Mjesec je dobar za novi početak, a ovaj biste mogli da vežete za promjene u načinu ishrane.

Izbacite iz ishrane one namirnice za koje već znate da vam ne prijaju, uvedite više povrća i salata. Prijaće vam ishrana na biljnoj bazi. Možete pojačati i mliječne proizvode.

Novac. Finansijski – onako. Nedovoljno ste plaćeni za sav trud koji ulažete.

Zdravlje. Starijim Rakovima – promjenjiv krvni pritisak. Mlađi – dobro ste, umorni – ali ipak ok.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info