Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Gro dešavanja kod vas se sada vezuje baš za poslovni segment. Kraj godine se približava i presija raste – postoji žurba da se sve završi na vrijeme, ali postoji i pritisak od strane nadređenih. Kod nekih od vas doći će do velikih promjena u sektoru rukovodstva ili će to bar biti najavljeno.

Mlad Mjesec, koji se u ovoj sedmici dešava baš u vašem polju pozicije i karijere, uvodi vas u jedan duži period u kojem treba da se raščiste situacije koje vas sada okupiraju. Očekujte sedmicu ispunjenu dešavanjima i aktivnostima.

Ljubav. Bolje se u ovoj sedmici razumijete sa onima koje volite – ne znači da ćete imati ljubavnu idilu, ali ćete lakše uspijevati da se dogovorite i uklopite.

Partneru može smetati to što vam poslovne obaveze oduzimaju previše vremena i okupiraju vas, ali će zato imati dobre ideje za provod u onim momentima kada ste zajedno – prihvatite prijedloge, biće i vama zanimljivo.

Slobodni, u vašem okruženju ili putem društvenih mreža, pojavljuje se osoba zanimljiva, harizmatična, interesantna – neko ko vas jako može privući i sa kim ćete poželjeti bolje da se upoznate… I sve ostalo pride…

Hrana. Pred Ovnovima je jedna zahtjevna i istovremeno vrlo živa sedmica u kojoj ishrana mora biti redovna i kvalitetna.

Energetsko trošenje morate nadoknaditi. Da ojačate imunitet – uzimajte više citrusa, ali i turšije, kiselog kupusa, svake vrste salata.

Novac. Rizični potezi sa novcem nekima će se isplatiti. Ipak, ne igrajte se previše.

Zdravlje. Stariji Ovnovi mogu imati reumatskih tegoba. Mlađi – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info