Lav: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. U ovoj se sedmici prilagodite situacijama koje se dešavaju u poslovnom segmentu. Možda i niste oduševljeni njima, ali sada ne možete ništa drugo nego da ih prihvatite. Koliko god u ovom trenutku to ne izgledalo tako, ovo jeste uvod u mnogo ozbiljnija dešavanja koja će vam donijeti poslovnu stabilnost.

Od vas će se očekivati da se maksimalno posvetite pa budite spremni na to. Ukoliko ste u mogućnosti, uzmite koji slobodan dan u drugom dijelu sedmice – da se odmorite i mentalno i fizički resetujete.

Ljubav. Iskulirajte malo ove sedmice. Stvarno, ali stvarno nije trenutak da nešto raščišćavate u emotivnim relacijama. Očas posla se sve može izmaknuti kontroli i otići u nekom potpuno nepoznatom pravcu.

Ova sedmica vam je dobra da nešto promijenite, da uvedete neke fine novine u odnos sa voljenom osobom, da se više opustite i ne mislite na ozbiljne teme. Ludujte da biste uživali, ne da bi došlo do haosa.

Slobodni, ima tu nekih ljubavnih zanimacija i dešavanja, mogu se pojaviti nove osobe, može doći do flertovanja – ne razmišljajte mnogo u kom pravcu to ide i da li ide uopšte – opustite se i uživajte.

Hrana. Pomračenje vašeg vladara i to u polju zdravlja i životnih navika, u suštini jeste dobar momenat da shvatite da neke stvari radite pogrešno i da to promijenite.

Zdraviji način ishrane sada bi ipak trebalo da bude vaš imperativ.

Novac. Povremeno se treba opustiti i potrošiti koju paru više. Ipak, ne zaboravite obaveze koje imate…

Zdravlje. Vrijeme je da se ozbiljnije posvetite zdravstvenom segmentu. Moguć pad imuniteta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info