Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku, a vi na pragu nove godine i novog poslovnog početka. Novi vi. Do sada je već trebalo da dobijete ili konkretne informacije ili pak naznake pravca koji će vas voditi tokom cijele naredne godine.

Svidio vam se taj pravac ili baš i ne – vaš je, vi drugi nemate. Vrijeme je da zapnete, da napravite nove poslovne temelje, one prave – stabilne i čvrste. Okrećete novu životnu stranicu i nema razloga za strahovanje – dobra je, u to ćete se sami uvjeriti. Rješavajte papirologiju, ne razvlačite se.

Ljubav. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem znaku u suštini donose prednost emocija nad raciom i egom. A iskreno rečeno – šta će ego u ljubavnim odnosima?

Zato je ovo dobra sedmica da vaše ljubavne veze i relacije stavite na prvo mjesto i uživate u njima. Da se sa partnerom više povežete. Da se čvršće uhvatite jedno za drugo i podignete odnos na viši nivo. Ljubav neka je na prvom mjestu. I sve će biti kako treba.

Slobodni Jarčevi – vreme je da se  opustite, da se družite i da rasteretite misli. Ljubavne prilike će vas čačkati, vi uzvratite i ne razmišljajte mnogo da li je trajno ili samo prolazno. Lepo je, i to je dovoljno.

Hrana. Sa Venerom koja šeta kroz vaše polje koje se vezuje i za ishranu i apetit – sigurno je da je isti sada pojačan i da više uživate u dobrom zalogaju.

Ponekad se treba opustiti – svima nam je to potrebno pa i vama.

Novac. Novac dolazi, novac odlazi. Samo neka dolazi, a te „odlaske“ malo regulišite.

Zdravlje. Kod mlađih – osjetljivost grla. Stariji – problemi sa virusima, žlijezdama, kostima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info