Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Umjesto da se fokusirate na one najvažnije poslovne stavke, vi to kao da ne umijete ovih dana – samo širite krug svojih interesovanja i djelovanja, a to vam oduzima vrijeme i umara vas.

Ne trošite sebe – pred kraj godine trebalo bi da svodite račune, a ne da otvarate nove frontove koji ionako sada neće moći da se realizuju i donesu vam bilo kakve značajnije rezultate. Obratite pažnju na dokumentaciju i na bitnu papirologiju – ne odlažite i ne radite to polovično, biće vam žao kasnije.

Ljubav. Džaba pričate u ovoj sedmici – partner vas ne čuje. Druga strana je okupirana sobom, svojim problemima i planovima pa joj sve ono što vi kažete na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

Zato bar ne pričajte o ozbiljnim temama i ne pokrećite važna pitanja, a ukoliko imate namjeru da nešto raščišćavate u vašem odnosu – baš vam i nije pravi momenat za tako nešto.

Slobodni, ljubavne prilike iskaču, prizivali ih vi ili ne. Slijede vam zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, nova poznanstva, ali i mnogo dobre zabave i aktivnosti, pravog raspoloženja za provod i opuštenciju.

Hrana. Blizancima je neophodno da ove sedmice imaju uravnoteženu, kvalitetnu i redovnu ishranu.

Vrijeme je da ojačate imunitet i pripremite odbrambene snage organizma za promjenjive dane koji su pred nama, a koji mogu uticati na vaše zdravlje.

Novac. Novac koji čekate vjerovatno neće doći. Doći će drugi i taj ćete potrošiti očas posla.

Zdravlje. Osjetljivi ste na prehladu. Mogući su i problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info