Bik: Sedmični horoskop za period od 23.12.2019. do 29.12.2019.

0

Posao. Poslovno ste vi skroz u redu – da, ima na dnevnoj bazi raznih sitnih distrakcija i zavrzlama, ali to vam ne predstavlja neki poseban problem. Sve rješavate u kratkom roku. Jedini problem trenutno kod vas je vaša promjenjivost i nestabilnost – čas ćete raditi sto na sat, čas će vas mrziti da se pomjerite sa mjesta.

Povremeno ćete biti nervozni i svi će vam smetati – naročito autoriteti i šefovi koji ovih dana kao da su se zalijepili za vas. Moguća je nova ponuda od strane nadređenih, ali je upitno koliko će vam ona odgovarati.

Ljubav. Prvo bi bilo dobro da se zapitate šta vi u stvari želite, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Jer, nekako se čini da ni sami sebi trenutno niste jasni – s jedne strane želite da zadržite postojeće stanje, a sa druge najradije biste pobjegli ili promijenili odnos iz korijena.

Radite stvari koje su vjerovatno samo vama logične, a voljena osoba pokušava da se prilagodi, sa promjenjivim uspjehom. Neki od vas čak mogu odlučiti da okončaju vezu u kojoj su – sve je to u redu ako ste zaista i istinski razmislili o tome.

Slobodni- površni, ali zanimljivi kontakti. Mnogo dešavanja i flertovanja sa suprotnim polom.

Hrana. Energiju ove sedmice najviše trošite kroz posao, a ukoliko ste mladi i ludi (za ovo potonje mladost nije neophodan faktor), neće vas držati mjesto.

Jasno vam je da će vaša ishrana sada trpiti pa gledajte da ne preskačete makar doručak i ručak – večera vam ionako nije neophodna.

Novac. Stabilna finansijska situacija. Vi ćete trošiti nešto više nego inače, ali generalno gledano – sve je u redu.

Zdravlje. Osjetljivost na viruse. Starijima – problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info