Ovi LAKOVI su pravi hit ove zime!

0

I same znate da je ponekad dovoljan samo mali detalj kako bi vaš stajling bio besprijekorno spektakularan. A najlakši način da to postignete jeste biranjem odgovarajućeg, modernog laka. Sljedeći su pravi hit ove zime!

Svjetlucavo ljubičasta


Možda vam dosad nije palo na pamet da nosite ljubičasti lak, ali imajući u vidu kako je ovo jedna od najpopularnijih boja ove zime, možete je nositi i na vrhovima prstiju. Štaviše, ova svjetlucava nijansa sigurno će još više privući pažnju i pomoći da dobijete moderan stajling.

Ponoćno plava


Nijansa koja se nalazi na spektru između teget i kraljevske plave, a koja je tako privlačna i nevjerovatno sofisticirana. Odlična je u svim prilikama, a dobro će se uklopiti u bilo koji stajling.

Metalik siva


Možda pomalo i neočekivano, ali ova nijansa sive veoma je popularna ove zimske sezone. Ugodna oku i idealna za večernje izlaske, a najbolje će vam stajati ako imate malo kraće nokte.

Spektakularna višnja


Obično smo navikle da je, tokom zimske sezone, bar jedna od nijansi crvene u vrhu popularnosti, bilo da je riječ o svjetlijim ili tamnijim nijansama. Tako je i ove seozne, a među najpopularnijim nijansama crvene izdvaja se sočna nijansa višnje.

Topli bež


Ukoliko volite neutralne nijanse, onda ćete se veoma obraddovati, jer je ove sezone ultra popularna topla bež nijansa koja je bila pravi hit sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info