Decembar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Ukoliko želite da imate modernu frizuru ovog mjeseca, na pravom ste mjestu! Donosimo vam deset trenutno najboljih!

Rep sa strane

Ljepotice duge kose, pripremite se da ispoljite princezu koja se nalazi u vama pomoću ove božanske frizure čiji je glavni adut konjski rep sa strane u vatrenoj nijansi.

 

Neodoljiva punđa

Prekrasno isprepletena punđa sa strane apsolunto će hipnotisati sve koji je vide! Idealna za zabave, posebno za “najluđu” noć.

 

Savršeno podignuta

Visoko podignuta kosa svezana je u rep od kojeg je kreirana punđa na vrhu glave. Idealna frizura za sve neformalne prilike!

Raskošni paž

Moderna kratka frizura sa razdjeljkom na strani iz kojeg se “pružaju” duge šiške koje nježno uokviruju lice idealna je za sve prilike.

 

Prava zimska

Farba boje bakra samo dodatno ističe i poboljšava teksturu i volumen ove kratke frizure.

 

Pixie

Tekstura je ono što ovu pixie frizuru izdvaja od drugih, a dašak pramenova na šiškama samo dodatno upotpunjuje ovaj stil.

 

Zaobljeni paž

Doza intrigantnosti unesena je u ovu prekrasnu paž frizuru boje vanile čije su glavne odlike duboki razdjeljak sa strane, fantatičan volumen i šiške koje nonšalantno padaju preko oka.

 

Blago razbarušena

Ono što ovaj stil “održava” svakako je tekstura kao i blago razbarušena kosa na vrhu koja stvara dramatični efekat.

Za sve svečane prilike

Ovaj stil jedan je od najboljih koji će vam pomoći da se izdvojite iz mase. Višestruke nijanse plave boje fantastično se slažu sa blago uvijenim i veselim uvojcima ovog kratkog stila.

 

Dugi paž

Razigrani stil do ramena oslanja se na neočekivane obrate koji su dodani blago uvijenim pramenovima kose s ciljem dočaravanja prirodnog izgleda i frizure koja je poželjna u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info