Šta obući sutra: 17.12.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Hladni zimski dani zahtijevaju toplije komade garderobe, ali to ipak ne znači da je potrebno da se “natrpavate”. Donosimo jednostavnu, privlačnu i efektnu kombinaciju koju možete nositi sutra (ali i bilo kojeg drugog hladnog zimskog dana).

Farmerice su svestran komad garderobe i gotovo da ne postoji prilika u kojoj ih ne možete nositi. Uski modeli farmerica i dalje su veoma moderni i popularni, a upravo jedne takve možete obući sutra. Najbolje je da birate klasične modele, koji nisu iscijepani, a ako baš volite i ovaj pomenuti trend, onda ne bi bilo loše da ispod njih obučete toplije čarape, recimo grilonke.

S farmericama možete kombinovati mnogobrojne komade garderobe, a sutra neka to bude majica uz tijelo. Kako je poželjno da se obučete slojevito tokom hladnog dana, preko majice dodajte džemper sa rol kragnom. On je odlična opcija tokom zimske sezone, a rol kragna će vam pomoći da vam bude dovoljno toplo. Ukoliko ne preferirate klasičnu rol kragnu, onda birajte model kod kojeg je kragna nešto labavija.

Čizme preko koljena i dalje su veoma popularne, a odlično se slažu sa uskim farmericama. Štaviše, one će vam sigurno dobro doći, jer će osim modernog izgleda pružiti vam i toplotu. I, na kraju, dodajte parku. Ova popularna zimska jakna odgovara svim prilikama, a njena kapuljača oivičena krznom će cjelokupnom stajlingu pružiti i dašak glamura.

Torba? Pa, hajde da sutra ispoštujemo staro dobro pravilo kombinovanja boja, a koje kaže da je poželjno da se boja torbe i obuće slažu. Shodno tome, neka torba bude iste nijanse kao čizme.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info