Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Vrlo ste aktivni, trudite se da budete ažurni sa obavezama koliko je to u vašoj moći, imate dobre ideje i istovremeno ste posvećeni poslu. Ako mislite da ovo nije recept za uspješne rezultate, zaista ne znamo šta da vam kažemo… A da – i baš mnogo radite.

Neka, radite – vi ulazite u fazu kada vaš rad treba da bude prepoznat na pravi način, kada je potrebno da proširite i svoj uticaj, ali i krug saradnika i poslovnih partnera. Pravite promjene i uživate u procesu. Da, umorni ste – izborite se sa tim kako znate i umijete.

Ljubav. Hoće li se nešto zaista bitno i važno promijeniti ili dogoditi u vašim emotivnim relacijama? Neće. No, i pored toga, vi ćete se osjećati bolje, a samim tim i situacija sa partnerom će krenuti uzlaznom putanjom.

Možda ćete u ovim danima shvatiti da ste u stvari vi bili kočničar i da je vaše unutrašnje nezadovoljstvo i bilo uzrok dosadašnjem klimavom stanju vaše veze. No, šta je bilo – bilo je: sada idemo na bolji način, je li tako?

Slobodni, Venera vas ljubi, Sunce i Merkur vam namiguju, a ako ćemo pravo i Mars vas nešto mjerka. Prevod – privlačite emotivne prilike i neprilike. Uživajte, super vam je.

Hrana. Venera ulazi u vaš znak tokom ove sedmice pa će sve biti slađe, ljepše, ukusnije. Uživaćete u hrani, a onda da se kajete što ste pojeli toliko. Da se utješite, smazaćete još nešto. I tako ukrug.

U stvari, ovo je vaša sedmica za hedonizam. I kad već znate da je tako – onda se opustite i uživajte.

Novac. Otići će vam više novca nego što ste planirali, ali šta sad. I to se dešava.

Zdravlje. Bolje ćete se osjećati. Problemi sa snom i statičnost će ostati iza vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info