Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Vi ste poslovno dobro, a bićete još i bolje. Vratiće vam se ona vaša prava energija, živnućete i ništa vam neće biti teško. Nove ideje će doći i njima ćete unaprijediti i uljepšati svoje poslovanje.

Malo ćete samo biti konfuzni u dogovorima i sa papirologijom – možda ćete neke situacije morati da ponavljate, jer u prvom pokušaju neće biti kvalitetno urađene. I pored pozitivne energije, koja vas nosi od drugog dijela sedmice, umjećete da budete i jako odgovorni onda kada to bude potrebno.

Ljubav. Merkur u polju komunikacije, vaša vladarka Venera u polju ljubavi, opuštencije, zabave – za slobodne Vage zaista je došlo vrijeme da steknu i nova poznanstva i da se druže sa interesantnim i zabavnim ljudima.

Većina njih će biti „smuti pa pospi“ varijanta, ali ako ništa drugo – i ti nazovi udvarači će vam donijeti dobro raspoloženje i osmijeh. A možda i može da se probere nešto što valja. Ne žurite vi nigdje, tek je krenuo period ljubavnih preokreta!

Oni koji su u vezama – vrijeme je da partner i vi više uživate. A i ako partner neće – vi hoćete sigurno. A možda ćete malo i flertovati…

Hrana. Vaša vladarka prelazi, u drugom dijelu sedmice, u vama srodan znak Vodolije, što će donijeti oslobađanje od presije, potrebu da se okružite pozitivnim ljudima, opustite i uživate.

Gdje je dobro društvo, tu je i dobar zalogaj – pa izvolite, navalite!

Novac. Solidni i stabilni novčani prilivi.

Zdravlje. Manji problemi sa spavanjem – noću ne možete da zaspite na vrijeme, a ujutro vam je teško da ustanete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info