Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Dobar poslovni period je pred vama. Vi tačno znate šta hoćete, imaćete dobru inicijativu i bićete na visini zadatka. Ono što će vas malo kočiti jeste što želite mnogo i to mnogo želite odjednom, a to baš i neće biti izvodljivo.

Situacije vas uče da funkcionišete na drugačiji način, da ne trčite i ne zalijećete se već da odrastete i sazrite. Sve ono u šta uložite sebe, doći će vam. Samo ćete morati da budete malo strpljivi. Puni ste ideja i neke od njih nisu nimalo loše. Vidite koja je najrealnija i krenite od nje.

Ljubav. Gdje je bilo tenzije u prošloj sedmici, sada treba da nastupi smirenje. Međutim, to što će smirenje doći ne znači da će se i objasniti i izaći na vidjelo pitanja koja i partner i vi postavljate sami sebi.

Bilo bi zaista dobro da ipak sjednete i popričate otvoreno, koliko god je to moguće. Ukoliko ste u paru koji je kroz prošlu sedmicu prošao mirno, ova će vam biti ista takva.

Slobodni, Venera vam ulazi u polje okoline i kontakata pa će biti flertova i zabave i zanimljivih finih dešavanja. Tražiće vas emotivne prilike, a vi se nećete baš mnogo odupirati i nećkati. Biće ovo fina i podsticajna sedmica.

Hrana. Jao kad se Strijelci raspojasaju ove sedmice… Sedmica pred vama je kao stvorena za uživanje i u iću i u piću, s tim što ovo prvo – nemojte pretjerano, a ovo drugo – nikako nemojte pretjerano!

Znamo, znamo – reći Strijelcu da ne pretjera je potpuno besmisleno, ali šta sad – vrijedi pokušati…

Novac. Stabilna finansijska situacija. Samo vi da ne rasipate na sve strane i biće super.

Zdravlje. Stariji neka obrate pažnju na pritisak. Mlađi – moguće manje prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info