Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. U suštini, sve ide kako treba. Da, povremeno se mogu desiti neke situacije, može biti propusta i problema sa papirima i  u dogovorima, ali realno gledano ništa od toga vas ne može niti zakočiti niti usporiti. Sa Marsom u svom znaku i u dobrim aspektima sa Saturnom – sve što hoćete, doći će vam.

Budite aktivni, budite inicijator – vaše je da bacite „varnicu“ i pokrenete dešavanja, sve ostalo prepustite drugim ljudima, okolnostima. U odličnom ste periodu – i ako radite za drugog i ako ste samostalni.

Ljubav. Dogovor kuću gradi, a kad Venera u istu tu kuću uđe – ma milina, dogovori slatki da slađi biti ne mogu.

Generalno gledano, u vašim emotivnim odnosima sada je mir i sklad, a sada će biti i više pozitivne energije, više lijepih momenata, više uživanja i zajedničkih aktivnosti. U odličnom ste periodu, a ukoliko nešto ne štima – sve se može riješiti očas posla.

Slobodni, niko ne kaže da neće biti i zanimljivih momenata i druženja i lijepih dešavanja i interesantnih ljudi. No, veza kao veza, u smislu ozbiljnijih dešavanja, teško da se sada može postići. Strasti ima ako to hoćete. A što i da nećete, kad možete.

Hrana. One Škorpije koje kao vode računa o ishrani ili su na nekom režimu, zdravlja ili skidanja killograma radi – neka lijepo odmah odustanu od toga, jer nema teorijske šanse da taj isti režim neće prekršiti.

Suviše je đakonija oko vas da biste mogli da im odolite…

Novac. Mnogo novca dolazi, ali još više odlazi… Kao da imate bunar bez dna u novčaniku – nikako da ga napunite.

Zdravlje. Starijim Škorpijama manje reumatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info