Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Uhvatiće vas papirološke teme i dileme. Moraćete da se zatrpate dokumentacijom i da bunarite po njoj. Dogovori će funkcionisati iz drugog pokušaja, iz prvog nikako: nešto će zasmetati, nećete se razumjeti, pogrešno ćete nešto protumačiti, mimoići ćete se…

Drugi pokušaj će biti više nego uspješan. Nemojte tako i sa onom gore pomenutom papirologijom – fokusirajte se, skoncentrišite se da vam neki bitan, a sitan detalj ne promakne. I pored ovoga, ovo će biti uspješna radna sedmica.

Ljubav. Problema između vas i partnera nema. No, nema ni one prave, iskrene i otvorene komunikacije. Vama se ne dopada nešto kod voljene osobe, njoj se ne dopada nešto kod vas. A oboje ćutite o tome. I onda djelujete čudno jedno drugom.

U suštini, toliko je lako prevazići ove momente, samo kada bi neko od vas dvoje konačno odlučio da progovori otvoreno. Onda biste shvatili da je istina ono što je rečeno na početku – problema između vas dvoje nema.

Slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvijek niste sigurni da li je to samo prijateljski kontakt ili može biti i nešto više od toga…

Hrana. Praznična sezona je već počela i naravno da treba uživati i opustiti se, kada je hrana u pitanju, ali vi morate voditi više računa o probavi koja, u posljednje vrijeme, nije baš sjajna. I naravno – morate izbjegavati alkohol.

Novac. Nije sjajno, ali uglavnom kvalitetno raspolažete novcem koji imate.

Zdravlje. Manji problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info