Rak: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Sedmica pred vama je svakako dobra, ali htjeli – ne htjeli u njoj ćete se naraditi za sve pare. Brzina dešavanja vam s jedne strane prija, ali s druge nemate dovoljno vremena da se svakoj stavki posvetite onako dubinski, kao što vi najviše volite – i i te kako postoje mogućnosti da napravite propuste ili greške.

Odnos sa saradnicima i kolegama i dalje funkcioniše pomalo konfuzno – kao da se ne zna ko pije, a ko plaća. Imate više nego dovoljno strpljenja da rješavate poslovne teme i dileme.

Ljubav. Obaveze vas ovih dana razvlače na sto strana pa će biti malo vremena za voljenu osobu. Možda je to jednim dijelom i bolje, jer ćete u drugom dijelu sedmice biti i napeti i nervozni i sve će vam smetati.

Kad je već takva situacija, ovaj višak energije koji postoji izbacite kroz posao i kroz aktivnosti u kući, a za voljenu osobu sačuvajte one lijepe i prijatne, opuštajuće momente.

Slobodni Rakovi su i dalje u dobroj ljubavnoj fazi. Imate izvrsne mogućnosti za nove emotivne početke, ali su isto tako aktuelni i veći kontakti sa prijateljima, jača društvenost i više izlazaka. Opustite se i uživajte, a ljubav će doći.

Hrana. Više ćete biti okrenuti uživanju, hedonizmu, ispunjavanju svojih i tuđih želja po pitanju hrane.

Još ako ste domaćin u ovoj sedmici i očekujete goste – ma to će biti prepun sto svakojakih đakonija. Naravno i za vas važi da ne pretjerujete – ni u spremanju, ali ni u klopanju…

Novac. Svidjelo vam se to ili ne, ove sedmice vas očekuju troškovi.

Zdravlje. Mogućnosti za prehladu ili virozu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info