Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Ne planirajte baš mnogo unaprijed, jer je malo vjerovatno da ćete te planove moći da ostvarite. Čak i ako uspijete, to mora ići uz zavrzlame i konfuziju. U redu, stoji da vama prija da budete aktivni i maksimalno angažovani, ali ne smijete biti brzopleti.

Biće prijedloga i pokušaja dogovora koji su samo prazne priče i obećanja pa ni na šta ne računajte dok ne dobijete zvaničan ugovor sa potpisom. Nove stvari i dogovore je sada teško izdefinisati, držite se više „poznatog tla“ i rješavajte obaveze i dogovore koji su u toku.

Ljubav. Ako je pun Mjesec u Blizancima napravio pometnju sa voljenom osobom, sada je vrijeme da tu tenziju spuštate i vraćate se u normalu.

Rečeno je što je rečeno, urađeno šta je urađeno – oboje ste rashladili glave do sada i trenutak je da sjednete i porazgovarate. Generalno gledano, korektna sedmica u vašim emotivnim relacijama.

Slobodni, Venera prelaskom u znak Vodolije, u drugom dijelu sedmice, samo dodatno podstiče mnogobrojne aktivnosti sa suprotnim polom, koje su sada naglašene. Vrijeme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje. Nova ljubavna interesovanja se dešavaju ubrzanim tempom.

Hrana. Uživajte u ukusnim zalogajima i dobrom apetitu. Probavni sistem hoće biti pomalo opterećen, ali šta da se radi – praznična trpeza se mora ispoštovati.

Dozvolite sebi i poneku čašicu alkohola, ali nemojte pretjerivati.

Novac. Opušteniji ste sa novcem. Pripazite na troškove u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Zdravstveni segment je uglavnom stabilan.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info