Lav: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Ono što će vam praviti potencijalni problem jeste vaša potreba da završavate više stvari odjednom. To neće funkcionisati onako kako ste vi zamislili i samo vas može uvesti u konfuziju i doprinijeti tome da napravite koju grešku.

Fokusirajte se samo na ono što vam je u tom trenutku prioritetno. Dobra sedmica za kreativnost, za nove ideje i idejna rješenja. Svoje zamisli i planove dijelite samo sa uskim krugom ljudi kojima vjerujete, da ne bi došlo do neprijatnih situacija.

Ljubav. Trudite se partner i vi da se uskladite, da se prilagodite jedno drugom. To ide sa oscilacijama, u nekom trenutku bolje, u nekom lošije.

No, sve u svemu – gurate zajedničkim snagama. Drugi dio sedmice, naročito dani vikenda, donosi opušteniju atmosferu, više lijepih dešavanja i više razonode u vašem odnosu.

Slobodni, nova poznanstva su sada više nego moguća. I komunikacija, ali i emotivni odnos sa nekim može krenuti dosta burno, strasno, zanimljivo. Ukoliko je više osoba „u igri“ u ovom trenutku, ne vodite se izgovorenim već onim što osjećate. Riječi umiju da slažu, srce ne.

Hrana. Ukoliko ste u ovoj sedmici domaćin, sve će morati da bude prvoklasno, na nivou. Troškove ćemo računati kasnije…

Ukoliko ste pak gost, zaista ćete se opustiti i uživati i u dobrom društvu i u još boljem zalogaju. Naravno – ne pretjerujte. A znate da umijete.

Novac. U periodu ste kada ne umijete da baratate novcem. Moguća je krađa ili nestanak novca, dokumenata.

Zdravlje. Osjećate se dosta dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info