Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Sve se okreće u vašu korist. Poslovne kockice se slažu, namiještaju. Započeli ste jedno dugačko putovanje, ali bi i ovi početni koraci trebalo da vam pokažu da ste na dobrom putu. Mnogi planovi još uvijek stoje u vama i tek će doći na dnevni red.

Ne pravite za sada nikakve konkretne poteze i dogovore po pitanju vaših ideja – sačekajte još malo. Za sada ih samo slažite, analizirajte i pravite strategiju. U međuvremenu, koristite povoljnosti koje imate trenutno. Radite i budite vrijedni, isplatiće vam se svakako.

Ljubav. Ukoliko vam je drugi dio prethodne sedmice donio neke sitnije trzavice sa partnerom, sada je vrijeme da to rješavate.

A možete, bez ikakvih problema. Voljena osoba može biti malo „drvena“ dan ili dva, ali popustiće, to nije sporno. Bar vi znate da budete slatki kao šećerlema – kad je to neophodno, naravno. U suštini, pred vama je jedna fina sedmica u kojoj ćete se vi i partner pronaći na pravi način.

Slobodni, ode vam Venera u drugom dijelu sedmice. No, ako mislite da sa njom odlaze i vaše ljubavne šanse, e tu se varate. Polako, tek ste na početku – još more ljubavnih prilika je tek pred vama.

Hrana. Malo slave, malo proslave, malo veselja – u suštini – vi ste prilično opušteni i rasterećeni u ovoj sedmici, a i dobro je društvo oko vas pa će i apetiti biti probuđeni.

Vama ne treba govoriti da ne pretjerujete – imate mjeru u svemu.

Novac. Blago poboljšanje po finansijskim pitanjima.

Zdravlje. Nesanica, potreba da se više odmarate. Starijima – kostobolja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info