Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Neke situacije ili informacije su vam trenutno nejasne ili niste sigurni kako da ih protumačite. To što postoji nesigurnost, ne znači da niste na dobrom putu, jer jeste sigurno. Sačekajte da se magle raziđu i stvari dođu na svoje mjesto.

U ovoj sedmici pomalo ste rastreseni – misli su vam na nekoj drugoj strani i teško vam je da se fokusirate na posao. Potrudite se da budete organizovani i skoncentrisani na ono što radite, da biste izbjegli greške i propuste. Povremeno zbunjujuća komunikacija sa saradnicima.

Ljubav. Realno gledano, u vašim emotivnim i bračnim relacijama trenutno ne postoje nikakvi posebni problemi niti vrijedi trošiti riječi na to. Sve se odvija dobro, mirno, stabilno. Jedini problem, koji je trenutno aktuelan, jeste lično vi sami sebi, jer ste čas u super raspoloženju, a čas nešto mutni, a ni sami ne znate zašto.

To vaše maglovito raspoloženje držite za sebe i sami se s njim borite, a u odnosu sa voljenom osobom budite veseli i raspoloženi. Imate sve razloge za to.

Slobodni, ako postoji osoba koja vam se dopada, a niste sigurni da li je to “to” ili ne, sačekajte malo. Do kraja sedmice će vam se samo kazati.

Hrana. Djevicama je ova sedmica vrijeme opuštanja i uživanja u dobrom zalogaju. Što se tih „zalogaja“ tiče, nema teoretske šanse da će vas neko ubijediti da malo podignete ručnu kočnicu, vaših krvnih sudova i želuca radi.

Ipak, kada je alkohol u pitanju, pokušajte da poslušate savjet i da ne pretjerate.

Novac. Potrošićete više nego što ste planirali. Pa dobro – i to je za ljude.

Zdravlje. Problem sa cirkulacijom i krvnim sudovima, kao i pritiskom kod starijih Djevica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info