Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Imaćete osjećaj da samo vrtite šuplje priče i tapkate u mjestu. Vaš trud i energija su ogromni, ali su rezultati upitni – bar vi ih trenutno ne vidite. Mali je problem i u tome što će vas zaokupiti neke situacije koje vam, realno gledano, nisu uopšte važne, ali će nadređeni zahtijevati da se njima bavite.

To će vam oduzimati dragocjeno vrijeme za ono što vam je zaista bitno. I onda ulazimo u začarani krug žurbe i kašnjenja, slabije koncentracije i, samim tim, mogućnosti da ispravljate svoje i tuđe greške.

Ljubav. Jako je bitno da vaš partner i vi imate kvalitetnu komunikaciju u ovoj sedmici. Bolje je reći pa čak i posvađati se nego prećutati. Nikakve tajne, skrivanja niti laži – čak ni one “male” nisu dobrodošle u ovim danima.

U odnosima, u kojima je napetost krenula još tokom protekle sedmice i punog Mjeseca u vašem znaku – može biti smirenja, ali mora biti obostranog truda da bi se do toga došlo.

Slobodni, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, ušetala je u znak koji vam je srodan – Vodoliju – donoseći vam dobru energiju, želju za zabavom, ali i mnogobrojne lijepe i zanimljive ljubavne prilike.

Hrana. Blizancima je ovo lijepa sedmica za opuštenost u odličnom društvu, uz dobar zalogaj i, naravno, uz malo (ili malo više) pića da zagrije dušu i stomak.

Koliko god sve ovo bilo fino, ipak je vaš stomak nešto osjetljiviji ovih dana i gledajte da ga ne opteretite mnogo.

Novac. Ove sedmice ste u „široko“ fazonu. Nema veze što će vam to isprazniti novčanik.

Zdravlje. Problemi sa grlom, ušima, plućima. Manje infekcije i prehlade. Stariji – tegobe sa žučnom kesom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info