Bik: Sedmični horoskop za period od 16.12.2019. do 22.12.2019.

0

Posao. Najviše će vam u ovoj sedmici smetati što ćete gubiti mnogo vremena na potpuno nepotrebne stvari. Na papirološke začkoljice i zavrzlame, na nesporazume sa saradnicima i klijentima.

Ukoliko radite sa vrjednosnim papirima, novcem ili bitnom dokumentacijom – vodite računa, moguće su greške i propusti. No, ovo će sve biti sitne distrakcije koje neće umanjiti povoljnost ovog poslovnog perioda. U suštini, pred vama je dobra sedmica u kojoj će se otvoriti nove prilike za vas. Velika podrška od strane autoriteta.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, prelazi u drugom dijelu ove sedmice u znak Vodolije pa će se i vaša energija promijeniti. Možda ćete u prvom dijelu ovog perioda biti mirni, ali pomalo uspavani – već kasniji dani donose potrebu za aktivnošću, više dešavanja sa emotivnim partnerom – ali i dašak tenzije.

Iskoristite drugi dio sedmice da pokrenete promjene u vašem odnosu – naravno, one pozitivne i lijepe. Stres neka ode u drugi plan, neka poslovna nervoza ne utiče na odnos sa osobom koju volite.

Slobodni, slijede vam ljubavna iznenađenja u danima vikenda. Interesantna i neočekivana dešavanja.

Hrana. Bikovi se ozbiljno pripremaju za prazične dane, bilo da su domaćini ili gosti.

Iako jeste vrijeme za opuštanje, bilo bi dobro da ne pretjerujete sa namirnicama za koje znate da vam teško „padaju“ na stomak. Izbjegavajte alkohol.

Novac. Nažalost, troškovi će vam prilično opustošiti novčanik. No, biće i priliva pa će se ovo nekako izjednačiti.

Zdravlje. Stariji Bikovi neka obrate pažnju na pritisak. Mlađi – problemi sa grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info