Orsay: 5 prekrasnih haljina koje ćemo nositi ove praznične sezone

0

Tokom praznične sezone, ali i generalno, haljina je sigurno jedan od najboljih izbora. Kako biste i ove praznične sezone izgledale moderno, privlačno i fantastično, pobrinuo se modni brend Orsay – sljedećih pet prekrasnih haljina su tako fantastičan izbor za sve svečane prilike.

Mala crna haljina


Uvijek poželjna i uvijek popularna, mala crna haljina komad je garderobe koji možete nositi u svim prilikama i tokom svih sezona pa ni ova praznična sezona sigurno neće biti izuzetak. Ova Orsay mala crna haljina, sa blago plisiranim donjim dijelom, veoma je privlačna i udobna, a ove praznične sezone je ne morate nešto pretjerano stilizovati, jer ona već dolazi sa svjetlucavim detaljima oko kragne – biće sasvim dovoljno da dodate diskretne naušnice i malu elegantnu torbu.

Haljina sa prorezima na rukavima


Ovo je haljina koja je i pomalo ležerna, ali i dalje dovoljno elegantna i privlačna da je nosite tokom praznične sezone, ali i tokom svih svečanih prilika. Prekrasna nijansa čokolade dodatno je ukrašena svjetlucavim detaljima, što ovu haljinu čini odličnim izborom za sve vrste svečanih prilika ove zimske sezone – od sindikalne proslave nove godine pa do najluđe noći.

Nježna čipka


Čipka je materijal koji možete nositi u svim prilikama, a tako nježna i privlačna, jedan je od odličnih izbora i za svečane prilike. Ove praznične sezone možete birati i Orsay haljinu u nježnoj nijansi puder ružučaste, a čiji su rukavi i gornji dio skrojeni od čipke. Sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite, a odlična je za kombinovanje sa asesoarima neutralnih nijansi.

Svečana koktel haljina


Koktel haljinu možda i ne nosite često, ali je ipak poželjno da imate bar jednu u svom modnom arsenalu, a pogotovo kada je u pitanju praznična sezona. Naravno, koktel haljinu možete nositi u svim svečanim prilikama, a ova Orsay koktel haljina nas je oduševila – elegantna i pristojna, veoma je jednostavna za stilizovanje, a tako odiše glamurom i privlačnošću.

Jednostavni glamur


A da biste ove zimske i praznične sezone dobile i pomalo glamurozan stajling (koji ipak nije pretjeran, ali dovoljno upadljiv i privlačan), za to će se pobrinuti ova Orsay haljina koja je u gornjem dijelu ukrašena biserima (doduše, ne pravim, ali opet su odličan detalj). Upravo taj fantastični detalj će privući pažnju, a ono što je još bolje jeste da ovu haljinu ne morate uopšte stilizovati, imajući u vidu da je to već urađeno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info