Večeras: Pun Mjesec u znaku Blizanaca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Već se stvaraju gužve na sve strane, a posebno kolaps u saobraćaju. Mnogo informacija sa svih strana, važnih i manje važnih, pa sve treba dobro poslušati da nam nešto bitno ne promakne. Ipak, pojedine osobe će pronaći mjesto za mir.

Mnoge osobe se druže sa prijateljima i razmjenjuju važne životne priče i savjete. Naravno da će biti zabave i smijeha, ali i ozbiljnih i mudrih savjeta od osoba koje poštujete i cijenite.

Mjesec će biti aspektovan sa Neptunom, što će biti dobro za unutrašnje spoznaje, meditacije, neke novoprobuđene kreativnosti. Pojedine osobe mogu imati proročke snove ili da prime razne poruke preko snova.

Ovaj puni Mjesec može donijeti dobre transakcije sa inostranstvom ili poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je da se malo prilagodite i sa strpljenjem prevaziđete probleme ako se dogode.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašem trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, dogovora, rodbine, komšiluka. Budite oprezni šta pričate, jer vi ste po prirodi brzopleti, a ovaj Mjesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Poslovni pregovori su u toku i narednih dana.

Bik


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem drugom polju finansija i materijalnih dobara. Moguće su vijesti o novčanom dobitku ili, ako ste u nekim pregovorima za prodaju ili kupovinu, možete imati težeg sagovornika, ali ni vi niste laki i ne popuštate pa je izvjesno da dođe do dogovora.

Blizanci


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašoj prvoj kući pa će biti javnih nastupa ili planiranja za novu godinu. Moguća je dilema oko nekih odnosa, ali ipak ne nasijedajte na neke priče. Pojedini Blizanci mogu imati nekih problema sa zakonom ili kaznama u saobraćaju. Gužva i nervoza su neizbježni.

Rak


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem dvanestom polju psihe i tajni pa se mogu dešavati iznenadne spletke ili prepirke na poslu. Moguć je iznenadni emocionalni izljev, da vas preplave emocije koje ste potiskivali duži vremenski period. Odmarajte se i obratite pažnju na vaše zdravlje.

Lav


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašoj jedanaestoj kući prijatelja, nadanja, planova, očekivanja, penzija pa pojedini Lavovi, ako imaju uslov, sada mogu da idu u penziju. Mnogi Lavovi mogu imati poslovni uspjeh i ako vam je neko pomogao da uspijete  – nagradite ga. Pojedini Lavovi mogu da započnu ljubavnu vezu.

Djevica


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašem desetom polju karijere i jednog roditelja pa, kako su nervoza i haos prisutni na poslu, poslije uloženog truda slijedi nagrada. Pojedine Djevice mogu nešto bitno da kupuju, a kao što su automobil ili nekretnina. Ovo može biti važan period i do vas može stići neki bitan glas.

Vaga


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašem devetom polju dalekih putovanja, više filozofije, mudrosti, učenja. Bitno je da iznesete svoja mišljenja i da ih ne držite u sebi. Pojedine Vage mogu da dožive i neka neprijatna iznenađenja. Otvoreno je neko putovanje pa ga ne izbjegavajte.

Škorpija


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašoj osmoj kući, a koja je vezana za transformaciju, nasljedstvo i novac od partnera. Moguće je da dobijete novac koji očekujete ili neko povećanje plate. Pojedine osobe mogu dobiti pozitivan odgovor za zaposlenje. Moguće su neke avanture.

Strijelac


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa je tu bitno dešavanje. Moguće su neke sudske ili zakonske procedure, a sa partnerom neka natezanja i nesporazumi. Moguća su neka sudbinska dešavanja. Obratite pažnju na zakonska prava.

Jarac


Kod vas se ovaj puni Mjesec dešava u vašem šestom polju svakodnevnog života, posla, zdravlja. Mnogi Jarčevi sada treba da rade sve što je po propisu, jer ako nešto skrivate, sada može biti otkriveno. Možda i vi saznate nešto što se od vas tajilo.

Vodolija


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave, sporta. Mnoge prilike, preko ljubavi i prijatelja, a i neki novi planovi i želje mogu da se sprovedu i ostvare. Moguća su nova poznanstva, a pazite da vas neko ne obmane u poslu.

Ribe


Vama se ovaj puni Mjesec dešava u vašoj četvrtoj kući jednog roditelja, kuće, porodice. Potrebno je da se čuvate nekih prevara, posebno kada su pitanju posao, kupovina ili prodaja. Mnoge Ribe mogu da dobiju poruke preko snova, a meditacija bi bila pravi lijek za vas.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info