Potražite kvalitetne telefone po sniženoj cijeni u m:tel webshop-u

0

Sa najvećim ekranom u Desire seriji, HTC Desire 12+ pruža odličan vizuelni doživljaj i uživanje u svemu što volite da gledate ili radite na telefonu. Moderan i elegantan dizajn ističe ovaj model a tanak okvir omogućava lako rukovanje i sa jednom rukom.

Dvostruka kamera omogućiće odlične fotografije na kojima možete podešavati fokus nakon snimanja ili dodati bokeh efekat. Prednja kamera od 8 MP će vam omogućiti više svjetla za precizne detalje i pri slabom osvjetljenju.

Sa kvalitetnim Sony Xperia L3  telefonom imaćete cjelodnevnu zabavu na velikom ekranu od 5,7 inča u HD+ rezoluciji.  Ovo je dobro zaokružen budžetski telefon, sa odličnim balansom performansi, fotoaparata i trajanjem baterije koja će omogućiti dugotrajan rad i zahtjevnim korisnicima.

Sa dualnim kamerama ovog uređaja dobićete kreativne fotografije a selfi kamera pruža mnogo zanimljivih efekata. Kupovinom ovog telefona dobićete na poklon slušalice Sony ZX110a a ova ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Uz preporučene tarife Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+, online kupovinom u web shop-u odlični HTC Desire 12+ možete kupiti po cijeni od samo 9,59 KM a ostatak platiti na rate od 1,67 KM.

Na isti način, i Sony Xperia L3 može biti vaš po povlaštenoj cijeni od 19,18 KM a ostatak platite na rate od 3,34 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.

Za više informacija o posebnoj ponudi telefona u m:tel webshopu pozovite 0800 50 000 ili posjetite m:tel stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info