Potražite igricu LUEDU „Nauči se čovječe“ u m:tel poslovnicama

0

Zabava za cijelu porodicu stiže u vaše domove

Popularni kviz LUEDU „Nauči se čovječe“ koji ste imali priliku pratiti na programu Radio-televizije Republike Srpske, od sada možete igrati i u svojim domovima. LUEDU društvenu igru možete pronaći u m:tel poslovnicama širom Republike Srpske.

TV Kviz „Nauči se čovječe“, ali isto tako i društvena igra nastala na osnovu ovog TV kviza je namijenjena zabavi i edukaciji osnovnoškolaca, ali i cijele porodice. Ova igra, čiji koncept podsjeća na poznatu igru “Ne ljuti se čovječe”, pored taktiziranja, od učesnika zahtjeva i određen nivo znanja.

LUEDU „Nauči se čovječe“ se sastoji od table sa poljima, 12 figurica-piona u četiri boje za četiri igrača, kockice i on line aplikacije. Cilj je da igrači što prije svoje pione dovedu u centralnu kućicu. Na putu do centralne kućice čekaju vas polja koja vas vraćaju nazad ili pomjeraju naprijed, polja stop, polja koja predaju igru drugom igraču i polja na koja kada stanete mora da odgovarate na pitanja kako bi nastavili dalje.

Pored ovoga, igricu prati i mobilna aplikacije bez koje nije moguće zaigrati „Nauči se čovječe“ jer se u toku igre na aplikaciji prikazuju pitanja i odgovori, odnosno, aplikacija daje znak kada je odgovor tačan i kada možete pomjeriti pione na tabli, a kada ne. Dakle kako bi zaigrali LUEDU, svaki igrač treba da prvo kreira svoj profil u LUEDU aplikaciji i podesi parametre kviza prema svojim potrebama. 

Aplikaciju za LUEDU „Nauči se čovječe“ potražite na sljedećim linkovima:

PlayStore

AppStore

Odlična vijest je da ukoliko ovu društvenu igru uparite sa nekim od m:tel paketa integrisanih usluga, može biti vaša po cijeni od samo 1 KM. 

Odmjerite snage sa drugovima iz škole, naselja ili sa porodicom. Skinite aplikaciju, okupite društvo i igra može da počne!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info