Super moćni Huawei Mate 20 Pro po sniženoj cijeni u m:tel ponudi

0

Neograničena ljudska mašta poslužila je kao inspiracija pri izradi Huawei Mate 20 Pro telefona. Zahvaljujuči tome, ovaj uređaj je spojio legendarni dizajn i nevjerovatno iskustvo najnaprednijih perfomansi podržanih vještačkom inteligencijom.

Sa jednim od najboljih telefona današnjice snimajte i slikajte poput profesionalca jer trostruka Leica kamera zasnovana na vještačkoj inteligenciji otkriva dramu, teksturu, boju i ljepotu života u svakoj fotografiji koja će vam oduzeti dah.

Savršene fotografije smjestite i u porodični album jer ćete sa ovim telefonom u Pretplata: M+, Pretplata: L+ ili Pretplata: XXL tarifi na poklon dobiti i Canon selphy printer. Požurite jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Huawei Mate 20 Pro, iskovano remek djelo od 3D stakla sa glatkim uglovima i vrhunskom tehnologijom predstavlja jedan od najprepoznatljivijih i najpoželjnijih uređaja ikada stvorenih.

Ovaj impresivni telefon pruža mnogo više nego što očekujete a u m:tel ponudi dobićete ga po sniženoj cijeni.

Za više informacija o Huawei Mate 20 Pro telefonu pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info