Šta obući sutra: 10.12.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Nemojte misliti kako vam je za fantastičan stajling potrebno tako mnogo komada garderobe ili “neobičniji” komadi. Štaviše, u veoma velikom broju slučajeva veoma modernu kombinaciju možete dobiti tako što ćete kombinovati sasvim uobičajene, klasične komade garderobe. Takav je slučaj i sa kombincijom koju vam predlažemo za sutra.

Tamne farmerice veoma su praktičan i funkcionalan komad garderobe, a koji možete nositi gotovo u svim prilikama. One su uvijek dobar izbor, a ukoliko vam radno okruženje to dopušta, možete ih nositi čak i na posao. Naravno, u tom konkretnom slučaju najbolje je birati klasične modele tamnih farmerica, koji nisu iscijepani.

Farmerice su veoma zahvalne za kombinovanje, a sutra im možete dodati rolku – komad garderobe koji je i više nego poželjan tokom hladnijih dana. Rolke su veoma moderne i lako ih možete uklopiti u svaki stajling, a sa tamnim farmericama kombinujte svjetlije rolke, kako biste dobile što upečatljiviji stil. Preko rolke možete prebaciti prsluk ili kardigan, kako bi vam bilo što udobnije.

Što se tiče obuće, čizme veoma rado nosimo tokom hladnijih dana pa sutra birajte model do koljena, u nekoj od privlačnih zemljanih nijansi (od boje kestena do bilo koje nijanse smeđe). Farmerice “ugurajte” u čizme te na kraju dodajte kaput ili dužu, topliju jaknu. Manja torba odlično će se uklopiti u ovaj stajling, a možete dodati i još jedan asesoar, bilo da se radi o marami ili šalu, a koji ćete prebaciti preko kaputa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info