Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Jedna luda i brza sedmica je pred vama. Naradićete se svojski, povremeno nećete znati gdje udarate od mnogobrojnih obaveza i sigurno je da ćete kraj radne sedmice dočekati sa olakšanjem. No, bitni su rezultati, a njih će u ovoj sedmici svakako biti!

Od samog početka sedmice se pokrećete žestoko i završićete sa nekim situacijama koje su u zastoju, mnogo brže nego što ste mislili. Stvari se značajnije pokreću, a to će vam dati dodatno vjetar u leđa.

Ljubav. Sve vas tako nešto muči, sve vam nešto smeta, sve vam nešto nije po volji. Kad vam je partner maksimalno posvećen – guši vas. Kada se okrene sebi – eto, ko zna šta radi, samo skita, ko zna s kim…

U suštini, vi nemate problem sa voljenom osobom – imate problem sami sa sobom. Hajte, iskulirajte malo – sve je dobro, samo vi dramite.

Slobodni, čak i da postoji neko ko je blizu vas i ko bi želio da sa vama produbi kontakt, strahovi i nesigurnosti su vas stisli i ne možete da se opustite. Loša sjećanja i iskustva naviru i ne dozvoljavaju vam da date i sebi i ovoj osobi šansu.

Hrana. Baš vam se prijela sarma. Pa ako vam se prijela – spremajte! A možda biste i podvarak ili svadbarski kupus – sve tako nešto jako, začinjeno, bogato sa puno mesa, najbolje onog sušenog.

Pa dobro – ugodite sebi….a o vašim krvnim sudovima i holesterolu ćemo nekom drugom prilikom….

Novac. Solidna finansijska situacija.

Zdravlje. Sve će biti dobro, dok god se odmarate dovoljno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info