Vaga: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Mnogo ćete morati da ulažete sebe, mnogo da se trudite, mnogo da budete odgovorni. I nije problem u tome već u osjećaju da, i pored sveg ovog maksimalnog zalaganja, vi tapkate u istom mjestu.

To nije istina, to je samo vaš doživljaj stvarnosti – prosto rečeno, morate pustiti da sve ovo što radite pokaže svoju vrijednost. A to će biti uskoro. U ovoj sedmici morate rješavati neka pitanja iz prošlosti, a mogu vam se javiti i stari saradnici. Može biti dogovora na starim osnovama. I nema ničeg lošeg u tome.

Ljubav. U emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Vi se osjećate nekako bez veze, letargično i dosadno vam je i sve se vrti oko već sto puta prežvakanih tema i dilema sa voljenom osobom. Sigurno je da će još neko, kraće vrijeme stvari funkcionisati ovako.

Šta da se radi, pregurajte nekako. Ne volite se manje i sve je u redu – zato ne pravite sebi haos u glavi, pokušajte da i ovaj period uljepšate – organizujte neko zajedničko druženje sa prijateljima ili izlazite više, osjećaćete se bolje.

Slobodni, trenutno ništa novo što vrijedi nije oko vas, samo se mota neka prošlost – bilo vama u mislima, bilo kroz stvarni kontakt.

Hrana. Važno je da konzumirate mliječne proizvode – jogurt, kiselo mlijeko, kefir, sireve…

Takođe, važno je da uzimate što više povrća – naročito karfiol, brokulu, zeleno lisnato povrće, važno je da riba bude makar par puta tokom sedmice na vašem jelovniku. Nisu važne grickalice i slatkiši – njih možete slobodno da preskočite.

Novac. Red troškova, red dobitaka. Ipak, uspijevate da održite finansijsku stabilnost.

Zdravlje. Kod mlađih – prehlada. Kod starijih – kostobolja, problemi sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info