Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.12.2019. do 15.12.2019.

0

Posao. Niste loši nimalo, niste. Eto i Merkura u vašem znaku da vam donese da dodatno živnete, da budete bolje raspoloženi, ali i da pokrene saradničke i partnerske poslove, papirologiju i dogovore. Sve to ide kako treba, doduše ne onim tempom koji biste vi priželjkivali, ali samo polako – biće i toga!

Sada gledajte da se ne rasipate mnogo, da se organizujete bolje da biste stigli da završite sve ono što dolazi do vas. Jedna osoba se javlja i želi da ponovo pokrene poslovnu priču sa vama.

Ljubav. Pun Mjesec u polju partnerstava i Merkur koji ulazi u vaš znak (vlada tim istim partnerstvima) govore o tome da zauzeti ulaze u fazu „biti ili ne biti“.

Što je dobro, pokrenuće se jače i pozitivnije – živnućete i partner i vi, živnuće i uljepšaće se i vaš odnos. Što ne valja, krenuće da se osipa i niko to osipanje neće moći da zaustavi. Hajde, navijajmo za prvu varijantu!

Slobodni, udvaraće vam se sa više strana i biće vam lijepo. Ništa vi nećete morati da uradite, samo da blistate i širite pozitivnu energiju i harizmu oko sebe. Na vama je – odaberite ili pustite udvarače da se i dalje lome oko vas.

Hrana. Vi toliko slatko klopate, da je prosto grehota da vam neko kaže: “Nemojte, smanjite malo, ne pretjerujte”…

Tako da vam to nećemo govoriti, samo ćemo napomenuti da bi bilo baš fino da se ne razmašete onako kako vi znate i umijete…

Novac. Novca ima taman onoliko koliko vam treba.

Zdravlje. Osjetljivi su vam grlo i pluća.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info